UXF / Blog /

Všetko o UX na novom webe

·

·

Vízia budovať slovenskú UX komunitu nás v roku 2017 spojila a ťahala vpred. Spolu s prvými úspešnými aktivitami sme zverejnili provizórnu webovú stránku. Zamerali sme ju na UX Forum – sériu pravidelných stretnutí profesionálnych nadšencov a nadšených profesionálov, nabytú informáciami podanými odborníkmi z brandže. Po pár rokoch fungovania sme zhodnotili, že sila sociálnych sietí nam postačuje a stránku vypli.

Odvtedy sa náš tím a naše aktivity rozrástli. Rozhodli sme sa založiť občianske združenie, začať budovať prominantnejšiu identitu, rozšíriť portfólio služieb a obnoviť ideu webovej stránky. Naďalej veríme v budovanie UX komunity a preto sme do tejto iniciatívy zahrnuli aj sekciu Wiki s databázou zdrojov, vedomostí a príležitosti na slovenskom trhu.

Ako však káže správny agilný prístup, treba začať s minimálnou životaschopnou verziou (Minimal Viable Product). Našu Wiki budeme postupne dopĺňať o nové informácie. Budeme radi, ak nám poradíš a túto databázu všetkého o UX vybudujeme spoločne.